Přihlašte se  |   Chcete inzerovat? Registrujte se zdarma!
Diskuse  - 

Kariéra a vzdělání - Nabízím práci

-  Diskuse
  • Založeno: 25.5.2010
  • Správce:
       madrasa

Doporučujeme

Jednoduchý a osvědčený způsob...

Příspěvky do diskuse mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Zaregistrujte se nebo se přihlašte.
madrasa , 25.5.2010 13:40:41 Odpovědět na příspěvek
... jak si vydělat peníze. Jak si zajistit skvělý boční pasívní příjem, finanční jistotu, finanční rezervu na cokoliv a časem třeba i získat finanční nezávislost? Chcete v krátké době nové auto? Nebo se jen dostat ke špičkovým doplňkům stravy, zdravotní kosmetice a dalším produktům denní spotřeby za nákupní ceny - tedy s výraznou slevou? Vše je možné. Nabízím seznámení s vynikajícím systémem - produkty made in Germany. Těším se na spolupráci s Vámi. Napište pro více informací.
Agiriki , 21.7.2010 15:49:10 Odpovědět na příspěvek
Citace příspěvku od madrasa
... jak si vydělat peníze. Jak si zajistit skvělý boční pasívní příjem, finanční jistotu, finanční rezervu na cokoliv a časem třeba i získat finanční nezávislost? Chcete v krátké době nové auto? Nebo se jen dostat ke špičkovým doplňkům stravy, zdravotní kosmetice a dalším produktům denní spotřeby za nákupní ceny - tedy s výraznou slevou? Vše je možné. Nabízím seznámení s vynikajícím systémem - produkty made in Germany. Těším se na spolupráci s Vámi. Napište pro více informací.
Prosím napište víc informací. Díky. Lída
bojka , 28.7.2010 17:05:56 Odpovědět na příspěvek
Také jsem hledala přivýdělek. Už jsem ho našla a jsem moc spokojená, jedná se o bytovou kosmetiku a přírodní produkty. Více info zašlu emailem.
bojka , 17.8.2010 9:44:52 Odpovědět na příspěvek
Citace příspěvku od Agiriki
Prosím napište víc informací. Díky. Lída
Spolupracuji s firmami OKG a Dedra, s oběma firmami jsem velice spokojena. Pokud budete chtít bližší informace, písněte mi na
jana.bojcukova@seznam.cz
Nemáte co ztratit, spolupráce mě baví a vydělá nějakou tu korunu navíc.

Předchozí 1 Další

Staňte se členem   Informace   Tabulky velikostí   Reklama   Podmínky   Kontakty   RSS
Doporučit dětský bazar kamarádovi      Přidat mimiBazík.cz do záložekPřidat dětský bazar do záložek      Nastavit mimiBazík.cz jako domovskou stránkuNastavit dětský bazar jako domovskou stránku

mimiBazík.cz vám přináší dětský bazar, rychlou a pohodlnou inzerci v mimibazaru pro všechny maminky i pro firmy. Náš mimibazar vám pomůže koupit nebo prodat dětský nábytek, věci do dětského pokoje, hry pro děti nebo třeba hračky. Využijte náš dětský bazárek a nebudete litovat!

TOPlist