- Založeno: 25.5.2010
- Správce:
madrasa
|
Doporučujeme
|
Jednoduchý a osvědčený způsob...
|
|
|
madrasa
, 25.5.2010 13:40:41
|
|
|
|
... jak si vydělat peníze. Jak si zajistit skvělý boční pasívní příjem, finanční jistotu, finanční rezervu na cokoliv a časem třeba i získat finanční nezávislost? Chcete v krátké době nové auto? Nebo se jen dostat ke špičkovým doplňkům stravy, zdravotní kosmetice a dalším produktům denní spotřeby za nákupní ceny - tedy s výraznou slevou? Vše je možné. Nabízím seznámení s vynikajícím systémem - produkty made in Germany. Těším se na spolupráci s Vámi. Napište pro více informací.
|
|
|
|
|
Agiriki
, 21.7.2010 15:49:10
|
|
|
Citace příspěvku od madrasa ... jak si vydělat peníze. Jak si zajistit skvělý boční pasívní příjem, finanční jistotu, finanční rezervu na cokoliv a časem třeba i získat finanční nezávislost? Chcete v krátké době nové auto? Nebo se jen dostat ke špičkovým doplňkům stravy, zdravotní kosmetice a dalším produktům denní spotřeby za nákupní ceny - tedy s výraznou slevou? Vše je možné. Nabízím seznámení s vynikajícím systémem - produkty made in Germany. Těším se na spolupráci s Vámi. Napište pro více informací.
Prosím napište víc informací. Díky. Lída
|
|
|
|
|
bojka
, 28.7.2010 17:05:56
|
|
|
|
Také jsem hledala přivýdělek. Už jsem ho našla a jsem moc spokojená, jedná se o bytovou kosmetiku a přírodní produkty. Více info zašlu emailem.
|
|
|
|
|
bojka
, 17.8.2010 9:44:52
|
|
|
Citace příspěvku od Agiriki Prosím napište víc informací. Díky. Lída
Spolupracuji s firmami OKG a Dedra, s oběma firmami jsem velice spokojena. Pokud budete chtít bližší informace, písněte mi na jana.bojcukova@seznam.cz Nemáte co ztratit, spolupráce mě baví a vydělá nějakou tu korunu navíc.
|
|
Předchozí |
1 |
Další
|
|